Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 250 GR

Puhdistamo Glutamiini

Puhdas, fermentoitu raaka-aine Etelä-Koreasta
L-glutamiinijauhe päivittäiseen käyttöön
Vegaaninen
12,95 €
51,80 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Glutamiini on vegaaninen L-glutamiinijauhe, jossa ei ole mitään ylimääräistä! Glutamiini on elimistön yleisin aminohappo, joka toimii proteiinien rakennusaineena.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamon L-glutamiinijauhe

Puhdistamon glutamiini ei sisällä mitään ylimääräistä vaan ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita. 

Glutamiini eli L-glutamiini on elimistön yleisin aminohappo, joka toimii proteiinien rakennusaineena. Sitä on eniten veren plasmassa sekä lihaksissa, missä se toimii välittäjäaineena ja auttaa muiden aminohappojen muodostumisessa. Glutamiinilla on tärkeä rooli muun muassa lihasten ja aivojen toiminnassa sekä valkosolujen energianlähteenä. Glutamiinilla on myös osansa suoliston hyvinvoinnin rakentamisessa, sillä se toimii esimerkiksi suoliston solujen rakennusaineena.

Elimistö pystyy tuottamaan glutamiinia itse, mutta urheilusuoritukset ja fyysiset rasitukset lisäävät sen tarvetta. Mikäli elimistössä ei ole tarpeeksi glutamiinia, alkaa elimistö hajottaa sitä lihaksista. Tämän takia glutamiini on suosittu lisäravinne kovaa treenaavien sekä urheilijoiden keskuudessa. Puhdistamon glutamiini valmistetaan tutkitusti puhtaasta, fermentoidusta eteläkorealaisesta raaka-aineesta.

Tuote ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Puhdistamo Glutamiini on vegaaninen.

Tuotenumero: 134191

EAN: 6430039223509