Ravinto ja terveys
SOLGAR | 50 KAP

Solgar L-Glutamiini 500 mg

Glutamiinia esimerkiksi lihastyöskentelyyn
Sopii käytettäväksi myös proteiinijauheiden kanssa
Sopii vegaaneille. Gluteeniton, soijaton, hiivaton, vehnätön
19,90 €
585,29 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar L-Glutamiini 500mg on L-glutamiinia sisältävä ravintolisä. Aminohappo, joka sopii myös kasvissyöjille. Suosittu aktiivisesti liikkuvien parissa!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar L-Glutamiini 500 mg

Solgarin L-Glutamine sisältää 500 mg glutamiinia. Korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää muun muassa lihaksissa käytettävää glutamiini-aminohappoa. 

Yleistä aminohapoista: aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille sekä vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta esimerkiksi lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-Glutamiini on yleinen aminohappo, jota löytyy runsaasti muun muassa lihaksista.  Glutamiini luokitellaan osittain ei-välttämättömäksi aminohapoksi, sillä keho voi valmistaa sitä itse mutta koska sitä käytetään esimerkiksi lihastyöskentelyyn, glutamiinin tarve voi hetkellisesti kasvaa kehon omaa tuotantokykyä suuremmaksi. Tällöin glutamiinia tulee saada ravinnosta tai ravintolisästä.  Esimerkiksi urheilijoilla glutamiinin tarve on normaalia suurempi, ja sitä voidaan käyttää myös muun muassa heraproteiinin lisänä turvaamaan glutamiinin riittävä saanti. Ravinnossa glutamiininlähteitä ovat esimerkiksi naudanliha, kala, raejuusto, parsa ja parsakaali.

EAN: 33984013209