Ravinto ja terveys
SORIA | 300 GR

Mincartil Classic -jauhe

Aidot kasviperäiset aminohapot.
Mukana vitamiinit ja mineraalit!
Helppokäyttöinen jauhe vaikkapa smoothien joukkoon!
33,90 €
113,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Mincartil Classic -jauhe sisältää kasviperäisiä aminohappoja sekä vitamiineja ja mineraaleja jokapäiväiseen hyvinvointiin! Laktoositon ja gluteeniton jauhe on helppo sekoittaa esimerkiksi smoothien joukkoon.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Ainesosat
Ravintosisältö

Mincartil Classic -jauhe tärkeiden ravintoaineiden saannin tueksi

Mincartil Classic -jauhe sisältää kasviperäisiä aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja jokapäiväisen hyvinvoinnin tueksi! Jauheen sisältämät kasviperäiset aminohapot saadaan soijasta. Jauhe on helppo sekoittaa esimerkiksi smoothien joukkoon ja sen nauttiminen on kätevä keino lisätä aminohappoja, vitamiineja sekä mineraaleja jokapäiväiseen ruokavalioon.

Mincartil-jauhe on laktoositonta ja gluteenitonta.

Aminohapot ovat elimistön rakennusaineita. Ne muodostavat proteiineja ja ovat veden jälkeen määrältään suurin rakennusaine kehon soluissa, lihaksissa ja muissa kudoksissa. Aminohapot ovat tärkeässä osassa solujen välittäjäaineina ja osallistuvat biosynteesiin, joka on kaikkien elävien organismien rakentumisen perusta.

Osaa aminohapoista terveen aikuisen keho tuottaa itse, mutta yhdeksää elintärkeää aminohappoa saadaan vain ravinnosta. Näitä aminohappoja ovat histidiini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, fenyylialaniini, treoniini, tryptofaani ja valiini.

Mincartil sopii hyvin kaikille, jotka haluavat lisätä näiden ravintoaineiden saantia.

Tuotenumero: 135454

EAN: 8422947060541