Ravinto ja terveys
SORIA | 180 TAB

Mincartil Classic -tabletit

Kasviperäisiä aminohappoja kätevässä tablettimuodossa!
Lisäksi kalsiumia, magnesiumia, mangaania ja piitä.
A-, C- ja D-vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja!
28,50 €
158,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kätevät Mincartil Classic -tabletit sisältävät kasviperäisiä aminohappoja sekä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja jokapäiväiseen hyvinvointiin!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Mincartil Classic -tabletit - kätevä aminohappo-vitamiini-mineraalivalmiste

Mincartil Classic -tabletit sisältävät kasviperäisiä aminohappoja, mineraaleja (kalsiumia, magnesiumia, mangaania ja piitä) sekä vitamiineja (C-, A-, D- ja B-ryhmän vitamiineja).

Mincartil-tabletit täydentävät Soria Naturalin Mincartil-tuoteperhettä kätevällä tablettivalmisteella, joka sisältää kasviperäisiä aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Tabletit ovatkin hyvä vaihtoehto Mincartil-jauheen rinnalle silloin, kun tabletti sopii tilanteeseen kätevämmin, esimerkiksi matkoilla.

Tablettien kasviperäiset aminohapot saadaan soijasta. Mincartil-tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Helppo keino lisätä hyödyllisiä aminohappoja ja ravinteita jokapäiväiseen ruokavalioon!

Aminohapot ovat elimistön rakennusaineita: ne muodostavat proteiineja ja ovat veden jälkeen määrältään suurin rakennusaine kehon soluissa, lihaksissa sekä muissa kudoksissa. Aminohapot ovat tärkeässä osassa solujen välittäjäaineina ja osallistuvat biosynteesiin, joka on kaikkien elävien organismien rakentumisen perusta.

Osaa aminohapoista terveen aikuisen ihmisen keho tuottaa itse, mutta yhdeksää elintärkeää aminohappoa saadaan vain ravinnosta. Näitä aminohappoja ovat histidiini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, fenyylialaniini, treoniini, tryptofaani ja valiini.

Mincartil ovat ihanteellinen tuoteperhe kaikille, jotka haluavat lisätä helposti ruokavalioonsa näitä ravinteita. Tuotteiden sisältämät vitamiinit ja mineraalit täydentävät kokonaisuutta.

Tuotenumero: 135455

EAN: 8422947060633