Ravinto ja terveys
SOLGAR | 60 KAP

Solgar NAC 600 mg 60 kap

Korkealaatuinen aminohappovalmiste Solgarilta
Sisältää N-asetyylikysteiiniaminohappoa
Vegaaneille. Maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton, vehnätön
31,42 €
41,90 €
683,04 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Lyhyt päiväys: 2025-05-31 Solgar NAC 600 mg on korkealaatuinen aminohapporavintolisä, joka sisältää N-asetyylikysteiiniaminohappoa. N-asetyylikysteiiniä tarvitaan glutationin tuotantoon maksassa. Aikuisille, jotka haluavat täydentää ruokavaliotaan NAC:lla.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar NAC 600 mg korkealaatuinen aminohapporavintolisä

Solgar NAC 600 mg on korkealaatuinen aminohapporavintolisä, joka sisältää N-asetyylikysteiiniaminohappoa. Aikuisille, jotka haluavat täydentää ruokavaliotaan NAC:lla. Tuotteessa on nopeasti liukenevat kasviskapselit. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Maidoton, gluteeniton, soijaton, vehnätön ja hiivaton.

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin. Aminohapot jaetaan joko välttämättömiin tai ei-välttämättömiin. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, joten niitä on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa muun muassa lihasta, pavuista ja kananmunasta.

Solgar on valmistanut laadukkaita ravintolisiä jo vuodesta 1947 lähtien. Solgarin tavoitteena on tuottaa huippulaatuisia ja innovatiivisia ravintolisiä.

Tuotenumero: 118255

EAN: 33984017917