Ravinto ja terveys
BERTILS | 60 TAB

Bertils Testo Boost

Aikuisille ja tarvittaessa myös nuoremmille miehille
Tavoitteellisesti kuntoileville ja aktiiviurheilijoille
Testosteronitasojen ylläpitämiseen
21,90 €
730,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bertil’s Testo Boost-valmisteen monipuolinen koostumus on laadittu erityisesti miehistä hyvinvointia ja elämäniloa ajatellen. Tuotteen Tribulus terrestris edistää seksuaalista kykyä ja halukkuutta etenkin miehillä. Kliinisesti tutkitttu EnoSTIM™ -kasviuuteseos ja energia-aineenvaihduntaa tukeva B6-vitamiini täydentävät tuotteen monipuolisia vaikutuksia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Testo Boost - miehiseen hyvinvointiin

Bertil’s Testo Boost-valmisteen monipuolinen koostumus on laadittu erityisesti miehistä hyvinvointia ja elämäniloa ajatellen!

Testo Boostin siältämä sinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Tribulus terrestris edistää seksuaalista kykyä ja halukkuutta etenkin miehillä. Kliinisesti tutkitttu EnoSTIM™ -kasviuuteseos ja energia-aineenvaihduntaa tukeva B6-vitamiini täydentävät tuotteen monipuolisia vaikutuksia.

Tuotenumero: 136136

EAN: 6416227014890