Ravinto ja terveys
LIFE | 800 G

Life Sport Nutrition Whey mansikka

Mikrosuodatettua heraproteiinikonsentraattia.
Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja pysymistä.
Makeutettu stevialla.
23,90 €
29,87 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Laadukas heraproteiini käytettäväksi palautusjuomana tai ateriantäydennyksenä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Korkean biologisen arvonsa takia se on helposti ja nopeasti imeytyvää. Vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Proteiineja tarvitaan kudosten, energian, entsyymien ja hormonien rakennusaineeksi. Proteiini ei juuri varastoidu, joten sitä on saatava tasaisesti pitkin päivää.

Heraproteiinilla on helppo täydentää päivittäistä ruokavaliota ja varmistaa riittävä proteiinin saanti. LSHC Whey -heraproteiini sopii käytettäväksi palautusjuomana tai ateriantäydennyksenä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Korkean biologisen arvonsa takia se on helposti ja nopeasti imeytyvää. 

LSHC Whey sisältää runsaasti proteiinia mikrosuodatettuna heraproteiinikonsentraattina, mutta vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa.

UUSI KOOSTUMUS - makeutettu stevioliglykosideilla!

Tuotenumero: 125146

EAN: 7350050702380