Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 1 KG

Better You Kokonaistuotevahvistin 1kg- Mansikka

Hitaat hiilihydraatit (Palatinos)
Hampun, kauran ja kurpitsansiemenproteiini
Vegaanituote
27,12 €
33,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vegan Gainer, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea erilaista kasviproteiinia, jotka yhdessä hitaan hiilihydraattilähteen "palatinon" kanssa tarjoavat pitkäkestoisen vaikutuksen.....
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Vegaaninen lisääjämme on ainutlaatuinen yhdistelmä kolmea kasviperäistä proteiinilähdettä ja hitaan hiilihydraatin lähdettä palatinosia. Yhdessä ne muodostavat pitkävaikutteisen tuotteen, joka auttaa pitämään kylläisyyden ja ylläpitämään energiaa pidemmän aikaa. Tuote on suunniteltu niille, jotka haluavat lisätä tai säilyttää painonsa, mutta se on yhtä hyödyllinen kovasti treenaaville kuin ikääntyvillekin, jotka haluavat säilyttää lihasmassansa. Oikeaan aikaan tapahtuva hiilihydraattien ja proteiinin nauttiminen on ratkaisevaa, jos haluat edistyä harjoittelussasi. Sama pätee myös arkeen - ilman oikeaa ravintoa emme suoriudu yhtä hyvin.

Lisääjä sisältää sekä hiilihydraatteja että proteiinia, joista kumpikin tarjoaa pitkäkestoista energiaa. Proteiini edistää myös lihasmassan lisääntymistä ja ylläpitoa sekä normaalin luuston ylläpitoa. Palatinos: Palatinos on hiilihydraatti, joka hajoaa hitaasti ja auttaa pitämään verensokerin tasaisena. Hampaproteiini: Hampussa on runsaasti mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia ja sinkkiä. Kauraproteiini: Sisältää suuria määriä aminohappo leusiinia, joka on tärkeä palautumiselle. Kurpitsansiemenproteiini: Kurpitsa sisältää paljon mineraaleja sekä aminohappoja, jotka ovat tärkeitä aktiivisille ihmisille.

Better Youn lisääjä on huolellisesti koottu tarjoamaan pitkävaikutteisen vaikutuksen samalla kun se on luonnollinen ja terveellinen sinulle. Voit nauttia siitä treenin jälkeen, välipalana tai sekoittaa sen aamiaisyoghurttiin/-viiliin saadaksesi päivän hyvän alun. Se sopii täydellisesti treenin jälkeen tai sinulle, joka tarvitset välipalan, joka pitää sinut kylläisenä pidempään. Saatavana kolmessa herkullisessa maussa: suklaa, mansikka ja päärynä/vanilja. Voit sekoittaa sen veteen, maitoon tai muuhun juomaan. Jos sekoitat sen jogurttiin tai viiliin, lisää vettä halutun koostumuksen saavuttamiseksi.

Tuotenumero: 126467

EAN: 7350071060636