Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 300 G

Better You Luomu PWO - Punainen Sitruunalimonadi

Uniikki yhdistelmä luonnollisia ainesosia
Sisältää BCAA:ta
Nopeaa ja pitkäkestoista energiaa
26,32 €
32,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Luonnollinen PWO, joka toimii yhtä hyvin sekä harjoittelussa että jokapäiväisissä tilanteissa, joissa suorituskyvyn odotetaan olevan huipussaan.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Organic PWO on luonnollinen energianlisäys, joka toimii yhtä hyvin ennen harjoittelua kuin arkipäivän tilanteissa, joissa suorituskyvyn odotetaan olevan huipussaan. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka antaa energiaa nopeasti, mutta pitkäkestoisesti. Sitä voi käyttää myös päivittäin - kofeiinin korvikkeena tai jos haluat tasaisemman energiatason koko päivän. PWO: mme on ladattu metsän omilla energiavarastoilla; luonnollisilla adapogeenisilla, BCAA: lla ja hedelmä- ja marja-uutteilla. Ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä antaa sinulle energiaa ennen, aikana ja jälkeen aktiivisuuden, toisin kuin muut suorituskykyä parantavat valmisteet, jotka usein sisältävät puhdasta stimulanttia, joka antaa nopeasti energiaa, mutta aiheuttaa laskun.
Tuotteessa on erilaisia yhdistelmiä, jotka tukevat eri vaiheissa, katso alla: Ennen aktiivisuutta: Sisältää 150 mg luonnollista kofeiinia guaranasta ja nitraattia punajuuresta. Aktiivisuuden aikana: 2500 mg luonnollista BCAA:ta Aktiivisuuden jälkeen: Panax-ginseng, punainen maca, acai ja antioksidantit hedelmä- ja marjasekoituksesta.

Parhaan tuloksen saamiseksi ennen harjoittelua sekoita 1 mitallinen (10 g) 1-3 dl: aan vettä shakerissa noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi arkipäivässä täytä 1 mitallinen jauhetta 5 dl: aan vettä ja juo päivän aikana. Saatavilla kolmessa herkullisessa maussa: Raspberry Sour, Caribbean ja Red Lemonade.

Tuotenumero: 124744

EAN: 7350071060117