Ravinto ja terveys
LEADER | 500 GR

Leader Super Hydrate Sports Drink Citrus

Vatsaystävällinen urheilujuoma-elektrolyyttijauhe
Korvaa hikoillessa menetetyn nesteen ja elektrolyytit
4 hiilihydraattilähdettä maksimoi energiansaannin!
12,90 €
25,80 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Leader Super Hydrate Sports Drink Citrus on vatsaystävällinen ja nopeasti imeytyvä urheilujuoma-elektrolyyttijauhe. Antaa energiaa ja nesteyttää suorituksen aikana!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Leader Super Hydrate Sports Drink Citrus urheilujuomajauhe

Leaderin Super Hydrate Sports Drink Citrus on vatsaystävällinen ja nopeasti imeytyvä urheilujuomajauhe. Neljä eri nopeudella energiaa luovuttavaa hiilihydraattia tekee tuotteesta ainutlaatuisen!

Cluster Dextrin™ on erittäin vatsaystävällinen ja nopeasti ruoansulatuskanavasta lihaksiin siirtyvä hiilihydraatti. Perinteinen maltodekstriini on hieman hitaammin imeytyvä. Isomaltuloosi vuorostaan on pöytäsokerin kaltainen yhdiste, jota on muokattu hitaammin hajoavaksi ja hammasystävällisemmäksi. Fruktoosin avulla voidaan nostaa tunnissa imeytyvien hiilihydraattien maksimimäärää 50 %:lla 60 grammasta 90 grammaan, mistä on hyötyä erityisesti kestävyysurheilussa.

L-leusiini toimii viidentenä energian lähteenä urheilusuorituksen aikana. Se myös aktivoi proteiinisynteesiä, josta on aina hyötyä urheilijalle. Urheilujuoman suola-, magnesium- ja kaliumlisillä korvataan hikoilun myötä menetettyjä, nestetasapainoa ylläpitäviä elektrolyyttejä, kuten suolaa. Gueranden merisuola sisältää luontaisesti pieniä määriä useita kivennäis- ja hivenaineita. 

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen, sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Leader Super Hydrate Sports Drink Citrus on hiilihydraatti- elektrolyyttijuomajauhe, joka antaa energiaa ja nesteyttää suorituksen aikana. Juomajauhetta voi käyttää myös hiilihydraattitankkaukseen ja rasittavasta kestävyyssuorituksesta tai -kilpailusta nesteytykseen ja palautumiseen.

Tuote on valmistettu Suomessa ja suunniteltu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa.

Soveltuu seuraaville urheilijoille ja liikkujille: kestävyysurheilijat, juoksuharrastajat, pyöräilijät, hiihtäjät, helteellä kaikille liikkujille sekä raskasta työtä tekeville.

- Vuoden merkittävin, vatsaystävällisin urheilujuoma-elektrolyyttijauhe -uutuus
- Yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa 
- Korvaa hikoillessa menetetyn nesteen ja elektrolyytit
- Neljä hiilihydraattilähdettä maksimoi energiansaannin
- Mahdollistaa jopa 90 g hiilihydraattien saannin tuntia kohti
- HBCD Cluster dekstriini, isomaltuloosi, malto, fruktoosi
- Superlaadukas Cluster Dextrin™ HBCD, korkeasti haaroittunut syklinen dekstriini, joka imeytyy nopeammin kuin perinteinen malto. Hiilihydraatin lähteenä myös isomaltuloosi.
- Guerande-merisuolaa sekä kaliumia ja magnesiumia

EAN: 6430067846916