Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 1 KG

Better You Herneproteiini ja kauraproteiini - Mansikka/Vadelma

Ei lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita
Jopa 85 % proteiinipitoisuus ja täysipainoinen aminohappoprofiili
Luonnollisesti laktoosi- ja gluteeniton
31,92 €
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Täydellinen proteiini herneistä ja kaurasta. Täysi 85 % proteiinipitoisuus.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Ei lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita Jopa 85 % proteiinipitoisuus ja täysipainoinen aminohappoprofiili Luonnollisesti laktoosi- ja gluteeniton Vegaanituote Vegetaareille voi joskus olla haasteellista saada kaikki tarvittavat aminohapot, ja silloin meidän herne- ja havreproteiini sopii erinomaisesti täydennykseksi. Herne- ja havreproteiini täydentävät toisiaan erittäin hyvin ja tekevät proteiinista täysipainoisen.

Aminohapot, joita havreessa on vähän, ovat runsaina herneissä ja päinvastoin. Sopii sinulle, joka treenaa, on dieetillä tai haluaa lisätä proteiinia ruokavalioon. Better Youn herne- ja havreproteiini on ilman sokeria, keinotekoisia makeutusaineita ja makeutettu luonnollisella stevialla. Saatavana seitsemässä maussa: omena/kaneli, mustikka/vanilja, suklaa, mansikka/vadelma, vanilja, päärynä/kookos ja luonnollinen.

Vinkki: Jos et ole koskaan käyttänyt vegaanista proteiinijauhetta aiemmin, suosittelemme aloittamaan heraproteiinista, joka on helpommin juotava, koska monet kokevat herneen ja havren maun hieman "vahvaksi". Proteiini edistää lihasmassan kasvua Proteiini edistää lihasmassan säilymistä Proteiini edistää normaalin luuston säilymistä

Tuotenumero: 124086

EAN: 7350071060179