Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 400 GR

Better You Laktoositon heraproteiini - Vanilja

Sisältää kurkumaa
Ei lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita
Sisältää psyllium- ja pellavansiemenjauhetta
17,52 €
21,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Laktoositon heraproteiini! Laktoositon heraproteiini sisältää 25 g proteiinia annosta kohti sekä kurkumaa, psylliumjauhoa ja pellavansiemeniä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Uniikki heraproteiinimme sisältää myös lisättyä laktaasientsyymiä. Tämä on tehty maitosokerin eli laktoosin hajottamiseksi heraproteiinissa. Laktoosi-intoleranssi on nykyään yleistä, joten markkinoilla tarvitaan vatsaystävällinen laktoositon vaihtoehto. Heraproteiinimme sisältää myös psylliumjauhoa ja pellavansiemeniä. Täysin ainutlaatuinen tuote markkinoilla, sopii erityisen hyvin liikkuvalle ihmiselle, mutta toimii myös palautusjuomana tai välipalana. Proteiini tukee lihassynteesiä, mikä on tärkeä rakentava prosessi kehollemme.

Heraproteiinia käytetään usein harjoittelun yhteydessä edistämään palautumista ja lihasten uudelleenrakentumista. Proteiinin nauttiminen harjoittelun yhteydessä auttaa ylläpitämään ja lisäämään lihasmassaa. Laktoositon heraproteiini sopii erityisen hyvin liikkujille, mutta se toimii myös hyvin palautusjuomana tai välipalana niille, jotka haluavat lisätä proteiinin saantiaan nopeasti.

Tuote on saatavana kolmessa herkullisessa maussa: Mansikka, suklaa ja vanilja. Proteiini edistää lihasmassan lisääntymistä. Proteiini edistää lihasmassan säilymistä. Proteiini edistää normaalia luuston pysymistä normaalina.


Tuotenumero: 135609

EAN: 7350070061046