Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 600 GR

Puhdistamo Riisiproteiini Mansikka

Vatsaystävällinen proteiini luonnollisista raaka-aineista.
Mansikkainen maku aidosta mansikkajauheesta ja luontaisista aromeista.
Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.
20,90 €
34,83 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon mansikkainen Riisiproteiini on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Helposti sulava riisiproteiini on erinomainen valinta herkkävatsaisille!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Riisiproteiini, Mansikka - kasviperäinen vatsaystävällinen proteiini

Puhdistamon Riisiproteiini Mansikka on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Helposti sulava riisiproteiini on erinomainen valinta herkkävatsaisille, joille maitotuotteet tai palkokasvit eivät sovellu. Kasviperäisenä proteiinina tuote sopii loistavasti esimerkiksi kasvisruokavalion tueksi!

Valmistusprosessissa riisinjyvät ensin idätetään proteiinin optimaalisen erottumisen saavuttamiseksi. Pehmeän mansikkaisen makunsa riisiproteiinimme saa aidosta mansikkajauheesta ja luontaisista aromeista!

Riisiproteiini on luonnollinen lisä päivittäisen proteiinin tarpeen saavuttamiseksi. Korkean proteiinipitoisuutensa lisäksi se sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja.

Riisiproteiini ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Vegaaninen tuote.

FI-EKO-201

Tuotenumero: 134238

EAN: 6430039223073