Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdistamo VEGE Proteiini - Suklaa 600 g
Puhdistamo VEGE Proteiini - Suklaa 600 g
Puhdistamo VEGE Proteiini - Suklaa 600 g

Puhdistamo VEGE Proteiini - Suklaa 600 g

Luonnollinen kasviperäinen proteiinijauhe.
Täydellinen aminohappokoostumus.
Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.
19.95 EUR
33.25 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Puhdistamon Optimal Vege Proteiini on luonnollinen ja kasviperäinen proteiinijauhe, joka on valmistettu sekoittamalla riisiproteiini ja herneproteiini yhteen. Yhdistämällä nämä kaksi hyvää proteiininlähdettä aminohappokoostumuksesta saadaan täydellinen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamon Optimal Vege Proteiini Suklaa on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini, joka on valmistettu sekoittamalla täysjyväriisiproteiini ja herneproteiini yhteen. Optimal Vege on täysin luonnollinen proteiinijauhe, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja.

Riisiproteiini on jo itsessään erinomainen, hyvin imeytyvä kasvikunnan proteiini ja sillä on lähes täydellinen aminohappoprofiili. Yksi aminohappo riisiproteiinissa jää kuitenkin vähäiseksi, ja se on lysiini. Lysiiniä taas löytyy erityisesti palkokasveista kuten herneestä. Yhdistämällä nämä kaksi hyvää proteiininlähdettä aminohappokoostumuksesta saadaan täydellinen.

Optimal Vege Proteiini on erinomainen ravintolisä urheilijoille ja kuntoilijoille, sillä se sisältää runsaasti välttämättömiä ja haaraketjuisia (BCAA) aminohappoja. Kasvipohjaisena proteiinina tuote sopii loistavasti kasvisruokavalion tueksi. Lisäksi se on huomattavasti vatsaystävällisempi kuin tyypilliset maitopohjaiset proteiinit.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

EAN: 6430039223110

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...