Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdas+ KETO Electrolytes 200 g
Puhdas+ KETO Electrolytes 200 g
Puhdas+ KETO Electrolytes 200 g
Puhdas+|200g

Puhdas+ KETO Electrolytes 200 g

Nestetasapainon ylläpitoon ketolla ja hikoillessa.
Kloridia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia optimaalisessa suhteessa.
Vain hyvinvoinnille oleellinen, ei mitään ylimääräistä.
24.9 EUR
124.50 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Elektrolyyttivalmiste ylläpitämään nestetasapainoa ketogeenisen ruokavalion aikana, hikoillessa ja urheillessa. Puhdas+ KETO Elektrolyyttijauhe sisältää elimistön tärkeimmät elektrolyytit; magnesiumia, kaliumia, natriumia ja kalsiumia sekä c-vitamiinia ja aminohappo glysiiniä tuomaan raikkautta.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Elektrolyyttien saanti on tärkeää erityisesti ketogeenisen ruokavalion aikana tai silloin jos urheilet ja hikoilet paljon. Puhdas+ KETO Elektrolyyttijauhe sisältää elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä juuri oikeassa suhteessa; magnesiumia, kaliumia, natriumia ja kalsiumia. Lisäksi tuote sisältää glysiiniä ja C-vitamiinia.

Elektrolyyttejä tarvitaan turvaamaan elimistön optimaalinen nestetasapaino. Ihmisestä noin 60-70 % on nestettä ja nestetasapaino vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elimistömme toimintaan. Nestetasapaino on isossa roolissa lämmönsäätelyssä, ruuansulatuksessa, ravinteiden imeytymisessä ja kuljetuksessa.

Nestetasapaino vaikuttaa merkittävästi verenpaineeseen sekä on monesti kramppien ja päänsärkyjen taustalla. Nesteitä menetetään jatkuvasti ihon, hengityksen ja virtsan kautta. Nestetasapaino järkkyy liian vähäisen juomisen lisäksi monesta muusta tekijästä, toisinaan jopa liian suuren juomisen vuoksi, jolloin huuhdellaan nesteitä sitovat elektrolyytit pois elimistöstä. Yksi iso tekijä on ruokavalio. Hiilihydraatit sitovat itseensä nestettä reilusti ja esim. ketogeenistä ruokavaliota noudattavilla saattaa nestehukka yllättää, jos ei pidä huolta riittävästä elektrolyyttien ja nesteiden saannista.

Nesteitä menetetään erityisesti hikoilun yhteydessä, mikä on elimistön tärkeä lämmönsäätelymekanismi. Hikoilun yhteydessä menetetään myös elektrolyyttejä ja ne olisi tärkeä korvata, jotta elimistö pystyy sitomaan itseensä sopivan määrän nestettä. Puhdas+ Keto Electrolytes -tuotteen vaikuttavien aineiden suhteet perustuvat keskimäärin hien kautta menetettyjen elektrolyyttien määrään.

Keto Electrolytes sisältää kloridia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia optimaalisessa suhteessa ylläpitämään sekä tarvittaessa korjaamaan nestetasapainoa. Jauhe sisältää myös c-vitamiinia ja aminohappo glysiiniä tuomaan raikkautta. Ketoelektrolyyttejä käyttävän ei tarvitse välttämättä noudattaa ketogeenista ruokavaliota vaan tuotetta voi käyttää aina kun on tarvetta turvata nestetasapainoa. Jauhetta suositellaan otettavaksi turvaamaan nestetasapaino ruokavaliomuutosten, hikoilun, kuumeen, ripulin tai oksennustaudin yhteydessä.

Jauhe ei sisällä mitään muuta kuin vaikuttavat aineet. Ei maku- tai makeutusaineita, ei väriaineita. Valmistettu Suomessa.

 

 

EAN: 6430050008949

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...