Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 120 KAP

Puhdistamo OptiMSM +C -kapselit

Suosittu OptiMSM + C -valmiste nyt kätevissä kapseleissa!
Sisältää patentoitua PUREWAY-C® -vitamiinia
Ihon ja luuston hyvinvointiin sekä vastustuskyvyn tueksi
15,95 €
149,07 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo OptiMSM + C -kapselit ovat yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia sekä patentoitua PUREWAY-C -vitamiinia. Luustolle ja iholle sekä vastustuskyvyn tueksi!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo OptiMSM + C nyt kätevissä kapseleissa! 

Puhdistamon OptiMSM®+C on tasapainoinen yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia ja patentoitua PUREWAY-C® -vitamiinia.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, joka tukee kollageenin sekä hiuksille ja kynsille tärkeän keratiinin muodostumista. Tuotteessa käytetyn MSM:n valmistaa yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition, joka tunnetaan laadun puolesta alansa parhaana.

C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Molybdeeni on alkuaine, joka on välttämätön kehon rikkiaminohappoaineenvaihdunnalle.

Puhdistamo

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien panostanut tuotteidensa korkeaan laatuun. Puhdistamolla uskotaan, että kun tuote on laadukas, tunnet eron olossasi ja hyvinvointisi nousee uudelle tasolle.

Tuotteisiin valitaan aina ominaisuuksiltaan puhtaat ja parhaimmat mahdolliset raaka-aineet. Tuotteiden optimaalinen funktionaalisuus ja turvallisuus ohjaa tuotekehitystä.

Tuotenumero: 134225

EAN: 6430039223790