Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 600 GR

Puhdistamo VEGE Proteiini - Natural 600 g

Luonnollinen kasviperäinen proteiinijauhe.
Täydellinen aminohappokoostumus.
Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.
18,90 €
31,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Optimal Vege Proteiini on luonnollinen ja kasviperäinen proteiinijauhe, joka on valmistettu sekoittamalla riisiproteiini ja herneproteiini yhteen. Yhdistämällä nämä kaksi hyvää proteiininlähdettä aminohappokoostumuksesta saadaan täydellinen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamon Optimal Vege Proteiini on korkealuokkainen kasviperäinen 80 % proteiini, joka on valmistettu sekoittamalla täysjyväriisiproteiini ja herneproteiini yhteen. Optimal Vege on täysin luonnollinen proteiinijauhe, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja.

Riisiproteiini on jo itsessään erinomainen, hyvin imeytyvä kasvikunnan proteiini ja sillä on lähes täydellinen aminohappoprofiili. Yksi aminohappo riisiproteiinissa jää kuitenkin vähäiseksi, ja se on lysiini. Lysiiniä taas löytyy erityisesti palkokasveista kuten herneestä. Yhdistämällä nämä kaksi hyvää proteiininlähdettä aminohappokoostumuksesta saadaan täydellinen.

Optimal Vege Proteiini on erinomainen ravintolisä urheilijoille ja kuntoilijoille, sillä se sisältää runsaasti välttämättömiä ja haaraketjuisia (BCAA) aminohappoja. Kasvipohjaisena proteiinina tuote sopii loistavasti kasvisruokavalion tueksi. Lisäksi se on huomattavasti vatsaystävällisempi kuin tyypilliset maitopohjaiset proteiinit.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Tuotenumero: 134171

EAN: 6430039223103