Ravinto ja terveys
RIKAS | 500 GR

Rikas Soijalesitiinirae

Helppokäyttöinen, neutraalin makuinen
Edistämään rasva-aineenvaihduntaa
Tasapainottaa maksan normaalia toimintaa
16,91 €
19,90 €
33,82 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Rikas Soijalesitiinirae on valkaisematonta soijalesitiiniä, joka on tuotettu hellävaraisilla menetelmillä eikä se sisällä geenimuunneltua soijaa. Soijalesitiini muodostuu pääosin fosfolipideistä, joita elimistö tarvitsee solukalvojen rakenteisiin, hermoston toimintaan ja tasapainoiseen rasva-aineenvaihduntaan.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Soijalesitiini on luontainen, soijapavuista valmistettu ravintoaine.

Reform Lecithin -soijalesitiinirakeita on helppo käyttää. Neutraalin makuisia rakeita voi sekoittaa monen aterian joukkoon.

Reform Lecithin -lesitiinirakeet eivät sisällä lainkaan geenimuunneltua soijaa.

Reform Lecithin on ns. valkaisematonta soijalesitiiniä, joka on tuotettu mahdollisimman hellävaraisilla menetelmillä. Valkaisematon lesitiini ei ole yhtä kauniin valkoista ja fosfolipidien suhteen yhtä vahvaa kuin orgaanisilla liuottimilla valkaistut ja konsentroidut lesitiinit, mutta lesitiinin valinnassa on kuitenkin haluttu panostaa mahdollisimman eettiseen ja vähän prosessoituun luonnonaineeseen.

Tuotenumero: 136464

EAN: 6416227024028