Ravinto ja terveys
SOLGAR | 30 KAP

Solgar L-Glutationi 50 mg

Korkealaatuinen aminohappo Solgarilta
Tehokas L-glutationin lähde!
Maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja vehnätön
19,90 €
189,52 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar L-Glutationi on aminohappovalmiste, joka sisältää muun muassa maksan toiminnalle tärkeää L-glutationi-aminohappoa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Solgar L-Glutathione 50 mg -aminohappovalmiste

Solgar L-Glutathione on korkealaatuinen Solgar-aminohappo ja tehokas L-glutationin lähde. L-glutationi on tärkeää muun muassa maksan toiminnan kannalta. Glutationia löytyy luontaisesti kasveista sekä eläimistä. 

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille sekä vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot jaetaan välttämättömiin ja ei-välttämättömiin. L-glutationi kuuluu ei-välttämättömiin aminohappoihin, joita keho pystyy valmistamaan kolmesta aminohaposta: kysteiinistä, glutamiinihaposta sekä glysiinistä. Välttämättömiä aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, joten niitä on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa muun muassa pavuista, kananmunasta ja lihasta.

Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Tuotenumero: 122695

EAN: 33984013407