Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 250 GR

Puhdistamo Kreatiini

Creapure® - markkinoiden puhtain kreatiinivalmiste
Ei sokeria, keinotekoisia aromeja, väriaineita...
... ei aspartaamia, asesulfaami K:ta tai sukraloosia
12,95 €
51,80 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Kreatiini on puhtain kreatiini Creapure®. Päivittäiseen käyttöön, tehostamaan lihaskuntoharjoittelun vaikutusta!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamon Kreatiinimonohydraatti

Haluatko päivittää suorituskykysi uudelle tasolle? Puhdistamon Kreatiini antaa lihaksille energiaa peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja räjähtävissä suorituksissa. Kreatiinilla on tärkeä rooli kehon energia-aineenvaihdunnassa.

Ihmiskeho tuottaa luonnollisesti kreatiinia, mutta merkittävä määrä siitä on mahdollista saada vain ravinnosta. Kovaa treenaavan kehon kreatiinitarve voi olla huomattavasti suurempi, minkä vuoksi kreatiinilisän käyttö voi olla hyödyksi. Kreatiiniin päivittäinen nauttiminen voi parantaa lihasvoimaharjoittelun vaikutuksia.

Lihassoluissa on adenosiinitrifosfaattia, joka tunnetaan paremmin nimellä ATP. Jotta lihakset jaksavat työskennellä korkealla rasitustasolla, tarvitaan enemmän ATP:tä kuin elimistö pystyy varastoimaan. Kreatiinilisä auttaa muodostamaan nopeasti lisää ATP:tä. Mitä enemmän elimistössä on kreatiinifosfaattia, sitä enemmän ATP:tä voi muodostua lihasten käyttöön. Kreatiini nostaa myös solunsisäisen nesteen määrää.

Creapure® on markkinoiden puhtain kreatiinivalmiste. Tuote valmistetaan Saksassa ja sen puhtaus sekä turvallisuus varmistetaan useassa valmistuksen vaiheessa. Yleisesti kreatiinista löydetyt DCD- ja DHT-epäpuhtaudet on kontrolloitu tiukasti. Kreatiinin parhaat hyödyt saavutetaan muutaman viikon jatkuvalla käytöllä. Tuotteen käyttöä ei tarvitse jaksoittaa.

Tuotenumero: 134192

EAN: 6430039223493