Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdistamo Preworkout - Mango & Vadelma 350 g
Puhdistamo Preworkout - Mango & Vadelma 350 g
Puhdistamo Preworkout - Mango & Vadelma 350 g

Puhdistamo Preworkout - Mango & Vadelma 350 g

Puhdasta energiaa ja suorituskykyä treeniin!
BCAA:ta, Beta-alaniinia, L-Sitrulliinia ja magnesiumia.
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
20.95 EUR
59.86 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Pre-Workout Mango & Vadelma on 100 % luonnollinen kofeiiniton treenilaturi parantamaan urheilusuorituksen aikaista suorituskykyä. Optimaalinen sekoitus aminohappoja ja ja suorituskykyä boostaavia aktiiviaineita. 100 % luonnolliset raaka-aineet. Antaa lisää tehoa treeniin.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Pre-Workoutin eli ennen treeniä nautittavan juoman tarkoitus on antaa keholle energiaa ennen treeniä ja auttaa parempiin suorituksiin. Puhdistamon Optimal Pre-Workout Mango & Vadelma on 100 % luonnollinen treenilaturi, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja. Se on täydellinen valinta hetkiin, joihin kofeiini ei sovi – esimerkiksi ilta-aikaan. Optimal Pre-Workout antaa sinulle hyvän treenin, mutta ei häiritse yöuniasi sen jälkeen.

Optimal Pre-Workout sisältää optimaalisessa suhteessa keholle tarpeellisia aminohappoja. Herkullinen mangon ja vadelman maku saadaan luontaisista aromeista. Jauhesekoituksen sisältämä magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää elektrolyyttitasapainoa ja hermoston normaalia toimintaa.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Heitä hyvästit keinotekoisille makeuttajille ja aromeille! Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijato

EAN: 6430039223080

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...