Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 350 GR

Puhdistamo Preworkout - Mango & Vadelma 350 g

Puhdasta energiaa ja suorituskykyä treeniin!
BCAA:ta, Beta-alaniinia, L-Sitrulliinia ja magnesiumia.
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
20,95 €
59,86 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Pre-Workout Mango & Vadelma on 100 % luonnollinen kofeiiniton treenilaturi parantamaan urheilusuorituksen aikaista suorituskykyä. Optimaalinen sekoitus aminohappoja ja ja suorituskykyä boostaavia aktiiviaineita. 100 % luonnolliset raaka-aineet. Antaa lisää tehoa treeniin.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Pre-Workoutin eli ennen treeniä nautittavan juoman tarkoitus on antaa keholle energiaa ennen treeniä ja auttaa parempiin suorituksiin. Puhdistamon Optimal Pre-Workout Mango & Vadelma on 100 % luonnollinen treenilaturi, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja. Se on täydellinen valinta hetkiin, joihin kofeiini ei sovi – esimerkiksi ilta-aikaan. Optimal Pre-Workout antaa sinulle hyvän treenin, mutta ei häiritse yöuniasi sen jälkeen.

Optimal Pre-Workout sisältää optimaalisessa suhteessa keholle tarpeellisia aminohappoja. Herkullinen mangon ja vadelman maku saadaan luontaisista aromeista. Jauhesekoituksen sisältämä magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää elektrolyyttitasapainoa ja hermoston normaalia toimintaa.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Heitä hyvästit keinotekoisille makeuttajille ja aromeille! Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijato

Tuotenumero: 134229

EAN: 6430039223080