Ravinto ja terveys
TERRANOVA | 100 KAP

Terranova Living Multivitamin Sport

Urheilijan ja kuntoilijan monivitamiini.
Tukee mm. kestävyyttä ja energia-aineenvaihduntaa.
30 tärkeää vitamiinia, mineraalia ja ravinnetta kuntoilijalle.
49,90 €
587,06 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Monivitamiinivalmiste urheilijan ja kuntoilijan tarpeisiin. Sisältää 30 vitamiinia, mineraalia ja ravinnetta tukemaan kestävyyttä, energia-aineenvaihduntaa ja palautumoista. Lisäksi punajuurimehu, venäjänjuuri, reishi, cordyceps ja marja-aronia tukemaan fyysistä kestävyyttä ja aerobista kapasiteettia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Terranova Living Multivitamin Sport -monivitamiini

Terranova Living Multivitamin Sport on lisäaineeton monivitamiini, jonka sisältö on räätälöity erityisesti kuntoilijan ja urheilijan tarpeisiin. Monivitamiini sisältää 30 vitamiinia, mineraalia ja ravinnetta, jotka tukevat muun muassa energia-aineenvaihduntaa sekä kestävyyttä. Terranova Living Multivitamin Sport sisältää enemmän B12-vitamiinia sekä muita B-ryhmän vitamiineja, rautaa, magnesiumia, E-vitamiinia ja kromia verrattuna tavalliseen monivitamiiniin. Tuote on suunnitteltu tukemaan suoritusta ja palautumista!

Terranova Living Multivitamin Sport -monivitamiiniin on myös lisätty kestävyydelle ja energia-aineenvaihdunnalle hyödyllistä ubikinonia, astaksantiinia ja alfalipoiinihappoa. Punajuurimehu, venäjänjuuri, reishi, cordyceps ja marja-aronia ovat mukana tukemassa fyysistä kestävyyttä sekä lievittämässä stressiä. Ne tukevat myös aerobista kapasiteettia, solujen sekä verisuoniston toimintaa ja vahvuutta. Tuotteen ainesosat täyttävät WADA:n anti-doping –vaatimukset.

Yhdeksan kasvin ja riisinleseen Magnifood-kasviyhdistelmä tukee vitamiinien ja mineraalien hyödyntämistä kehossa. Tuote on täysin lisä- ja täyteaineeton ja sopii myös vegaaneille.

Tuotenumero: 136252

EAN: 5060203791490