Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Tolonen SaltBalans Super
Tolonen SaltBalans Super
Tolonen SaltBalans Super
Tolonen|100 tabl

Tolonen SaltBalans Super

Poistaa turvotusta
Tukee laihdutusta
Virkistää väsyneitä jalkoja
11.90 EUR
113.33 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Tolonen SaltBalans Super on yrttiuutteita ja kivennäisaineita sisältävä ravintolisä. Vähentää turvotusta, tukee laihdutusta. Virkistää väsyneitä jalkoja!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tolonen SaltBalans Super

Tolonen SaltBalans Super nesteenpoistoon! Poistaa turvotusta, tukee laihdutusta ja virkistää väsyneitä jalkoja. SaltBalans Superin sisältämä magnesium tasapainottaa kehon elektrolyyttitasapainoa. Se myös poistaa ylimääräistä nestettä, siten vähentäen turvotusta.

Magnesium helpottaa suonenvetoa ja kramppeja, sillä se edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Rautamyrtti vuorostaan virkistää jalkoja, edistää verenkiertoa jaloissa ja auttaa vähentämään niiden turvotusta. Rannikkomännyn kuoriuute sopii seisomatyötä tekeville ja lentomatkustajille. C-vitamiini vahvistaa verisuonia, sillä se edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten normaalia toimintaa varten.

EAN: 6430012052867

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...