Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Voimaruoka 360 Wholefood Kookos
Voimaruoka 360 Wholefood Kookos
Voimaruoka 360 Wholefood Kookos

Voimaruoka 360 Wholefood Kookos

Helposti lisää proteiinia ja kuituja.
Vegaaninen proteiini herneistä.
Aamupalaksi, treenin jälkeen, ilta- tai välipalaksi.
34.90 EUR
38.44 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
Voimaruoka 360 Wholefood on helppokäyttöinen ja monipuolinen kookoksen makuinen proteiinisekoitus, joka sisältää yli 40 % proteiinia sekä tärkeitä kuituja, mineraaleja, sopivasti hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja.
Tuotekuvaus
Ainesosat
Ravintosisältö

Voimaruoka 360 Wholefood on vegaaninen versio proteiinijauheista. Se sisältää 40% proteiinia, joka on saatu herneistä. Se on erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen kookoksen makuinen proteiini-superfoodsekoitus, joka sisältää proteiinin lisäksi tärkeitä kuituja, mineraaleja, sopivasti hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja. Kaikki samassa pussissa, helposti ja optimaalisessa suhteessa. Ota aamupalaksi, treenin jälkeen, ilta- tai välipalaksi. Taloudellisesta 908 g pussista riittää koko perheelle pitkäkestoista energiaa, joka pitää tehokkaasti näläntunteen loitolla. Ilman lisättyä sokeria tai säilöntäaineita.

Voimaruoka 360 Wholefood sopii koko perheelle täydentämään päivän aterioita luonnonmukaisesti ja helposti. Soveltuu nautittavaksi sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna tai esimerkiksi smoothieen, jugurttiin, puuroon tai muihin ruokiin lisättynä.

Saatavana 908 g pakkauksessa.

EAN: 6417187109824

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...