Ilmainen toimitus yli 29€ ostoihin
Nopea toimitus
Asiantunteva asiakaspalvelu

Lifen johto

Group Chief Executive Officer
Gunnel Åkerman

Chief Financial Officer
Henrik Fredin

Chief Executive Officer - Life Logistics
Jonas Borgardt

Country Manager Finland
Janner Rögård


Tietoa Lifesta

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme noin 300 liikkeessä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä verkkokaupassa ja Life Clubissa on noin 800 000 jäsentä. Lifelta löydät tarkkaan valitun valikoiman korkealaatuisia tuotteita. Meillä on kaikkea ravintolisistä luonnonkosmetiikan tuotteisiin, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, suloisia vehnätyynyjä ja kaikkea siltä väliltä.


Visio ja missio

Lifen vision ja mission takana on kolme arvoa, jotka muodostavat kaiken toimintamme perustan: huolenpito, haastaminen ja sitoutuminen. Näitä yritämme ylläpitää päivittäisessä tekemisessä. Yrityksenä haluamme, että autamme intohimoisesti jokaista asiakastamme löytämään tasapainon ruokavalion, liikunnan ja levon välillä.


Omistaja

Joulukuussa 2017 Fairford Group osti Lifen. Fairford on yksityinen sijoitusyhtiö, jonka omistaa Osseiran Family Trust.Fairford sijoittaa pieniin ja keskisuuriin erikoistuneisiin yrityksiin Ruotsissa ja Englannissa. Lisätietoja löytyy: www.fairfordholdings.com.


Yhtiö

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme noin 300* liikkeessä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä verkkokaupassa ja Life Clubissa on noin 800 000 jäsentä. Life konsernilla on noin 487*** työntekijää ja liikevaihto oli vuonna 2020 1,2 miljardia Ruotsin kruunua. Yhteensä mukaan lukien jäsen ja franchise -myymälät, Life myi Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa vuonna 2020 noin 1,7 miljardia Ruotsin kruunulla*.

*Life sisältää Life konsernin, mukaan lukien Lifen jäsenet ja franchise -myymälät.

**Life konserni omistaa ja ylläpitää 184 myymälää

***Keskimääräinen työntekijöiden määrä (FTE)


Life konserniin kuuluvat tytäryhtiöt:

Life Butiksdrift Sverige AB

Life AS

Validus Engros AS

Life Finland OY

Life LE Logistics AB

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja