Ravinto ja terveys
Via Naturale | 60kaps

Omegat Vahva Tyrniöljy+Mustikka

Limakalvojen, ihon ja näön hyvinvoinnille.
Mustikansiemen- ja tyrniöljyä.
Suosittu etenkin vaihdevuosi-ikäisillä naisilla.
29,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kahta superöljyä - Mustikansiemen- ja tyrniöljyä ja A-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Sisältää kaikkien omega-ryhmien rasvahappoja, A- ja E-vitamiinien esiasteita sekä flavonoideja ja kasvisteroleja.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tyrni ja mustikka ovat monissa maissa käytettyjä, koko kansan ”terveysmarjoja”, joita suomalaisetkin ovat syöneet kautta aikojen. Nämä marjat, joissa on runsaasti elimistön hyvinvoinnille hyödyllisiä yhdisteitä ja siemenissä tärkeitä rasvahappoja, ovat todellista superfoodia! Sekoittamalla näistä marjoista saatuja öljyjä tietyssä suhteessa keskenään saadaan syntymään toisiaan erinomaisella tavalla täydentävä tuote, jossa on kaikkien omega-ryhmien rasvahappoja, A- ja E-vitamiinien esiasteita sekä flavonoideja ja kasvisteroleja. Tällaisesta öljyseoksesta valmistetaan Via Naturalen Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat -kapselit.

Mustikan siemenöljyä ei Suomessa ole aiemmin käytetty ravintolisänä. Mustikkaöljy on poikkeuksellisen juoksevaa ja sen koostumus poikkeaa tyrniöljyn koostumuksesta. Siksi se täydentää tyrniöljyä eriomaisella tavalla. Mustikan siemenöljyssä on tyrniöljyä enemmän öljyhappoa (omega-9), alfalinoleenihappoa (omega-3) ja linolihappoa (omega-6). Villimustikkaa kasvatetaan elintarvikekäyttöön ja ravintolisien raaka-aineeksi erityisesti Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa. Omega-7-rikasta, erityisesti palmitoleiinihappoa sisältävää tyrniöljyä on tutkittu paljon eri puolella maailmaa. Varsinkin kuivasta huoneilmasta kärsivät ihmiset ja vaihdevuosi-ikään ehtineet naiset ovat oppineet käyttämään tyrniöljyvalmisteita. Heidän keskuudessaan se on vakiinnuttanut asemansa myös Suomessa.

Kapseleissa oleva tyrniöljy valmistetaan sentrifugoimalla eli linkoamalla koko marja, jolloin mukana ovat sekä marjaliha että siemenet. Mustikansiemenöljy puolestaan valmistetaan ilman orgaanisia liuottimia joko ympäristöystävällisellä hiilidioksidiuutolla tai ns. kylmäpuristusmenetelmällä. Tuloksena ovat erittäin korkealaatuiset luonnon superöljyt, joiden sisältämiä herkkiä yhdisteitä kapselissa suojaa ilman ja valon haitalliselta vaikutukselta tumma kapselikuori. Tällöin ei tarvita säilöntäaineita.

EAN: 6417612820430

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita