Ravinto ja terveys

Life Club on uudistunut!

Life uudistuu vauhdilla ja osana uudistuksia on Life Asiakasklubi. Life asiakasklubi uudistuu, jotta sinä asiakkaana saisit parempi etuja. Asiakasklubi muuttaa muotoaan digitaaliseksi, jolloin klubin etuja on entistä helpompi hyödyntää. Toivomme, että haluat jatkaa matkaamme uudistuvassa Life Clubissa kanssamme!


Life Clubin jäsenenä pääset nauttimaan monista eduista!

· Saat heti liittyessäsi -10 % tervetuliaisalennuksen koko ostoksestasi.

· Bonuspisteitä kaikista ostoksistasi

· Palkintokuponkeja

· Saat vain clubilaisille suunnattuja alennuksia ja tarjouksia

· Inspiroivia uutiskirjeitä

· Kutsuja Life Club VIP-iltoihin

Life Clubin uudistukset

Uusi bonusjärjestelmä antaa 1 pisteen jokaista käytettyä 0,1 euroa kohden. Pisteet ovat voimassa 24 kuukautta. Kun olet kerännyt 1000 pistettä, saat 2,5 euron arvoisen bonussekin, joka on voimassa 12 kuukautta myöntämispäivästä. Bonussekit lähetetään kerran kuussa, jos koossa on 1000 pistettä.


Millainen vanha bonusjärjestelmä oli?

Vanha bonusjärjestelmämme toimi näin – Jokaista 20 euroa kohden saa leiman fyysiseen leimakorttiin. Kun koossa on 10 leimaa, saa 10 euron alennuksen ostoksesta.


Mitä tapahtuu vanhoille leimoille?

Uuden bonusjärjestelmän aktivointipäivästä lähtien sinulla on jäsenenä 12 kuukautta aikaa ilmoittaa jo ansaitut leimasi. Saat 1 euron leimaa kohti. Kun 12 kuukautta on kulunut, leimasi katsotaan mitättömiksi.


Mitä vanhalle jäsenyydelle tapahtuu, jos en päivitä uuteen Life Clubiin?

Suosittelemme tekemään uuden tunnukset uuteen Life Clubiin. Voit liittyä helposti klikkaamalla alla olevaa linkkiä tai käydä rekisteröitymässä lähimmässä Life Club -myymlässä.

Jos olet jo Life Clubin jäsen, vanha jäsenyys voidaan päivittää uuteen sähköpostilla tai tekstiviestillä lähettämämme vahvistuslinkin kautta.